Palvelut

Klassinen hieronta

Hieronta edistää aineenvaihduntaa, verenkiertoa, vähentää turvotusta, lisää lihasten kimmoisuutta, rentouttaa kehoa ja mieltä.
Hieronnan eri otteilla ja venytyksillä saadaan helpotusta ja rentoutusta lihasperäisiin kipu- ja jännitystiloihin. Hieronnasta on apua myös mm. lihasperäisessä päänsäryssä ja huimauksessa, rasitusvammojen synnyn ehkäisyssä sekä niiden paranemisessa. Hierontaan voi tulla myös ilman ”vaivaa ja jumia”, hemmottelu- ja rentoutusmielessä. Anna Itsellesi lupa hemmotteluun!

Huomioithan hieronnan esteet:
* akuutit traumat (esim. murtumat, avohaavat, paleltumat, palovammat)
* infektiot ihossa
* kuume ja erilaiset tulehdukset
* syöpä
* tyrä
Epäillessäsi hierontahoitojen yhteensopivuutta sairauden tai lääkityksen kanssa, olethan yhteydessä lääkäriisi.


Bambuhieronta

Erikokoisilla bambukepeillä ja bambuöljyllä tehtävä tehokas ja rentouttava hoitomuoto. Miellyttävä bambuöljy samalla hoitaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa.
Erilaisia rullaus- ja liu’utustekniikoita käyttäen kehon jännitykset ja lihaskireydet helpottuu, stressin ja väsymyksen oireet lieventyvät, aineenvaihdunta vilkastuu. Sopii mainiosti myös selluliitin hoitoon. Hoito on yhtä aikaa voimakas ja rauhoittava.

Perinteisen hieronnan vasta-aiheiden lisäksi huomioonotettavia ovat
* verenohennuslääkkeet, kipulääkkeet, aspiriini
* osteoporoosi
* tuntopuutokset
* diabetes (hieronta selän ja niskan alueella)


Intialainen päähieronta

Rentouttava, rauhallinen pään ”stressipesu”, johon moni helposti nukahtaa. Rauhoittavan musiikin kera tai ilman. Tehostaa myös päänahan verenkiertoa ja virkistää muistia.
Hoidon aikana asiakas istuu tuolilla vaatteet päällä tai hoitopedillä makuulla. Hoidossa ei käytetä väliaineita.
Hierontaa kevyemmillä otteilla käsitellään niska-hartian alue, käsivarret, pää ja kasvot. Hoidon jälkeen on virkistynyt ja levännyt olo.
Suosittu lahjakorttihoito!

Kuumakivihieronta eli Hot Stone

Lämpimät laavakivet ja hierontaöljy yhdessä vaikuttavat kokonaisvaltaisesti kehossa rentouttaen lihaskireydet, vähentäen kipuja, kiihdyttäen aineenvaihduntaa sekä poistaen kuona-aineita. Lämmön vaikutus ulottuu syvälle kudoksiin ja klassista hierontaa kevyemmillä otteilla saadaan stressiäkin purkaava lempeä lopputulos.

Huomioithan hoidon esteet:

* akuutit traumat
* ihoinfektiot
* korkea verenpaine
* sydänsairaudet
* alentunut tuntoherkkyys iholla

Korvakynttilähoito

Molemmille korville tehtävä rauhallinen ja rentouttava hoito. Poski- ja otsaonteloita avaava ja puhdistava hoito ,jossa paikallisesti lämpö stimuloi ääreisverenkiertoa, voimistaa immuunista puolustusjärjestelmää ja lymfanestekiertoa.
Sopii mm. päänsäryn,korvien soimisen (tinnitus), korvatulehduskierteen ja allergisen olon helpottamiseen, korvavaikun irroitukseen ja vaikka itsensä hemmotteluhoidoksi!

Energiahoito

Voimiinnuttava ja rentouttava energiahoito. Kokonaisvaltainen hoitomuoto eheyttämiseen, itsetuntemisen ja -hyväksynnän löytämiseen, hyvänoloon, stressinsietokyvyn kasvamiseen, väsymisen karkoittamiseen ja aidon ilon löytymiseen.
Sopii jokaiselle. Suosittelen lämpimästi.

Kaukoenergiahoito ja -katselmus

Energiaa on kaikkialla. Ja kaikenlaista. Raskaat energiat väsyttävät ja kuluttavat kun taas puhtaat, korkeat energiat vahvistavat ja korjaavat meitä. Kaukoenergiahoito on Ymmärrystä ja tasapainoa auttava, Mieltä rauhoittava ja omaa elämää selkeyttävä hoitomuoto.

Hoidon aika sovitaan varatessa.  Hoidon  vastaanottamiselle ei ole esteitä. Se onnistuu niin työpäivän kuin lepopäivänkin aikana, mikä sinulle itsellesi on sopivinta. Hoidon jälkeen annan kirjallisen tai suullisen palautteen, tavalla miten ollaan sovittu.

Tyytyväiset asiakkaat kertovat tämän hoidon tärkeydestä ja tarpeellisuudesta.

Turvehoito

Puhdistava, rentouttava turvehoito. Tuhansia vuosia vanha puhdas turve on 100 % luonnontuote joka hoitaa kokonaisvaltaisesti. Lämpimän turpeen ollessa iholla lämpökääreiden alla, hierotaan myös pää, kädet ja jalat. Liukukuppaus ja hieronta turpeen jälkeen saa olon tuntumaan ”uudestisyntyneeltä” ja miellyttävältä. Turpeen käyttömahdollisuudet ja hoitovaikutukset ovat moninaiset, siitä on apua mm. lihaskireyksiin, selluliittiin, nivelvaivoihin, erilaisiin ihosairauksiin, vaihdevuosiin, eturauhasvaivoihin…
Turve edistää aineenvaihduntaa, kosteuttaa, pehmentää, kuorii ja syväpuhdistaa ihoa. Mainio apu psoriasiksen, akneen ja atooppisen ihon hoidossa. Hyvä rauhoittaja vaikka auringonpolttamalle iholle.

Huomioithan hoidon esteet:
* sydänsairaudet
* akuutit tulehdukset
* lämpöallergia

Jos epäilet hoidon sopivuutta, keskustele ensisijaisesti lääkärisi kanssa.

***Hoidon jälkeen vedenjuominen on tärkeää; se osaltaan edistää aineenvaihduntaa***

Kaikissa hoidoissa ennen ja jälkeen on hyvä muistaa juoda vettä.

Hoidot vilkastuttavat mm. aineenvaihduntaa, veden juominen edesauttaa kehon puhdistumista.